Åtelkamera viltkamera & övervakningskamera

Viltkamera & övervakningskamera
Albecom tillverkar åtelkameror och övervakningskameror som hjälper dig hålla koll på din åtel eller din villa etc. Sätt upp en viltkamera vid din åtel eller en övervakningskamera utanför ditt företag, eller varför inte vid skogsmaskinen eller dieseltanken. Få en överblick vad som händer vid det ställe du önskar.

Välj en GSM-kamera som skickar MMS till dig direkt
Kamerorna tar bilder eller film på rörelse, färgkort dagtid och svart/vitt på natten. Vissa modeller kan kompletteras med ett GSM-kort, vilket gör att bilden skickas direkt till din mobil och din mail. Vi tillverkar våra kameror i Asien och gör anpassningar för att kameran ska klara det nordiska klimatet. Kretskortet och mjukvaran optimeras därför så att de klarar svensk vinter och minus 20 grader. Till kameran följer en manual på svenska, vi har även en jourtelefon som är öppen 7 dagar i veckan för dig som har frågor när du ska sätta upp din vilt- eller övervakningskamera.

Funktionella kameror av högsta kvalitet
Alla våra kameror har 1 års garanti. Använd våra övervakningskameror för att bevaka din egendom eller en viltkamera för att få reda på vad som sker vid din spannmålsspridare. För mer information om var du hittar närmaste återförsäljare klicka HÄR eller på fliken "Återförsäljare" högst upp i menyn.

Vad betyder IP klassning? Detta betyder vilken klassning kameran har mot damm & vatten.

IP klassningen kan vara t.e.x. IP54, IP56, IP65, IP66. IP67, IP68 och så vidare.

Den första siffran står för Grad av skydd mot beröring & inträngande föremål (1:a siffran)

Den andra siffran står för Grad av skydd mot inträngande av vatten (2: siffran)

IP54.    Strilande vatten under 10min.  standard munstycke med 10 liter/minut vattenflöde, från alla vinklar.

Normal klassning på Åtelkamera och jaktradio= IP54

IP56.     Spoltät. Kraftig överspolning av vatten. Vattenstråle genom ett munstycke 12,5mm på ett avstånd av 2,5-3met. Flöde 100 liter/minut under 1min/m2 i 3minuter. IP56=Albecoms Åtelkamera BG520/BG530/MG883

Kamera MG883X Kamera MG883X Kamera MG883X Kamera MG883X Kamera MG883X Kamera MG883X

2021-05-21 Telia har ändrat i sina servrar och om du använder Telia GSM kort med GPRS SURF för att skicka bilder till en mailadress så måste man lägga in en egen sändarmail & lösen. OBS! Din sändarmail "SendEmailAddr" måste sluta på @telia.com och tyvärr så kan man inte skapa en ny webmail hos Telia om man inte har ett abbonemang hos Telia.

Om man inte har en mailadress hos Telia så rekomenderar vi Halebops GSM kort som har samma inställningar som Telia. Halebop har ett abonnemang med Fria SMS/MMS som kostar 129:- mån, på detta kan man skicka bilder till mobilnummer obegränsat. 

Om man önskar bilderna till en APP i telefonen så rekomenderar vi GSM kort från NG-SIM, klicka här för mer info detta är det absolut billigaste på marknaden 19-39-59:-/ mån

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen